STAFETT FOR LIVET

Postet av Veldre Friidrett den 20. Mar 2018

EN STAFETT I SOLIDARITET MED DE KREFTRAMMEDE

Veldre Friidrett ønsker å samle et lag som kan delta i arrangementet Stafett for Livet på Sveum 26. – 27. mai i år. Staffetten er ingen konkurranse. Deltakerne løper ikke mot hverandre. Tvert i mot jogger eller går de med hverandre som en symbolsk handling med alle de som er rammet av kreft eller er pårørende til mennesker med sykdommen. Stafettpinnen skal være i bevegelse i 24 timer som et symbol på en lidelse som aldri hviler og et menneskesinn som aldri får fred. Vi håper mange har lyst til å bli med oss i denne annerledes stafetten i solidaritet med alle dem som er angrepet av kreft.

Stafett for Livet, eller Relay For Life, ble startet i 1985 og er nå verdens største ikke-kommersielle arrangement med 3,6 millioner deltakere i 5000 byer i 29 land. Over 700 000 nåværende og tidligere kreftpasienter er med. Norge deltar for andre gang i år. Som et av sju steder i landet er Sveum Idrettspart i Ringsaker valgt som arena for stafetten. Det forteller mye om det lokale engasjementet.

Sveum vil i døgnet under arrangementet framstå som et festivalområde med scene for underholdning og informasjon, telt for de deltagende lag og mange mennesker på løpebanen i den farten de selv ønsker. Vi blir en flokk av friske eller syke barn, unge og voksne, alle med en felles holdning av forståelse og fellesskap og et ønske om å bidra til bekjempelse av en svært alvorlig sykdom.

 Blir du med?

Ta kontakt med Mirec Baran, mob. 95 48 47 00, mirbaran@online.no    

eller Aud Jovall, mob. 99 64 97 99, aud.jovall@outlook.com



Veldrestafetten avlyses!

Postet av Veldre Friidrett den 20. Mar 2018

VI BEKLAGER AT

VELDRESTAFETTEN 2018 

DESSVERRE MÅ AVLYSES

PGA FOR MYE SNØ!




Dokumenter til årsmøte 2017

Postet av Veldre Friidrett den 10. Mar 2018

Her finner dere saksliste og årsberetning til årsmøte 2017.

Årsmøte avholdes torsdag 15. mars kl 19 i friidrettsbua på Sveum.

Følg lenkene:

Saksliste     Årsberetning     Filarkiv for årsmøte



Årets siste Snøkut

Postet av Veldre Friidrett den 7. Mar 2018

Nydelig " Snøkutvær" og god stemning preget årets siste løp av Snøkuten. Trivelig avslutning hvor alle jubilanter og de som har fullført 4 løp fikk sin oppmerksomhet. Neste år er det jubileum  40 ÅR! Dette borger for stor deltagelse.

I alt har 152 deltagere deltatt i årets Snøkut. jevnt fordelt mellom herrer og damer. Av disse var det 102 som har fullført 4 eller flere løp.

Se resultatet fra siste løp her.